Kleurrijke letterpress geboortekaart voor Eva

Voor de geboorte van Eva wilden haar ouders iets speciaals. Letterpress alleen is al heel speciaal maar toen we voorstelden iets te doen in de stijl van een vintage poster waren ze helemaal enthousiast. Vintage typografie verweven met kleurige illustraties zorgen voor een vrolijke en stoere retro look. Een perfecte combinatie met letterpress!

Ook in deze kaart creëerden we een derde kleur door twee kleuren over elkaar te zetten. Dat leverde net dat beetje extra speelruimte op in het ontwerp wat we nodig hadden, zonder een extra kleur te hoeven drukken. De kaarten werden na het drukken aan de achterzijde geplakt met gekleurd papier om het geheel een mooie dikke uitstraling te geven. Gedrukt op 300 grams Sommerset 100% katoen papier. Geleverd met bijpassende gekleurde enveloppen. 

We all have our secrets…

Hand getekend en gedrukt in de Magma Studio! Een flinke obsessie van Magma, handgetekende typografie. Deze A5 artprint is gedrukt op 300 grams Crane’s Lettra en binnenkort in een zeer beperkte oplage verkrijgbaar in de Magma-Shop. Houd de site in de gaten!