Repeat!

Met een patroon heb je een krachtig element in je ontwerp. Buiten dat het er bijzonder goed uitziet is het ook heel herkenbaar. Goed gebruikt hebben patronen een enorme impact. De kracht van patronen zit hem in de eenvoud, toegepast in letterpress werkt het (op ons in elk geval) als een rode lap op een stier! Aanschouw hier hoe ons patroon in stijlvolle rode letterpress van het papier knalt. 

Magma Business Cards 2012

Nieuwe kaartjes voor Magma. Gedrukt op 600 grams wit Crane’s Lettra papier. Dit papier is gemaakt van 100% katoen en daarmee uitermate geschikt voor letterpress. Kijk maar eens hoeveel diepte het logo heeft gekregen… Mooi!

Let us print for you!

In de Magma-studio maakten we deze super dikke promo artprint op katoenpapier van maarliefst 600 g/m2. De handgetekende illustratie werd uitgevoerd in twee drukgangen, één met bruine inkt en één met een blinddruk. Blinddrukken is een hele mooie manier om subtiele details in het drukwerk aan te brengen. Blinddrukken maken kan zonder inkt maar het kan ook met transparante inkten en harsen. Zo krijgt de blinde druk net iets meer afwijking van het papier. 

We all have our secrets…

Hand getekend en gedrukt in de Magma Studio! Een flinke obsessie van Magma, handgetekende typografie. Deze A5 artprint is gedrukt op 300 grams Crane’s Lettra en binnenkort in een zeer beperkte oplage verkrijgbaar in de Magma-Shop. Houd de site in de gaten!

Wenskaarten met paroon

Kijk eens hoe mooi! Letterpress wenskaarten. Binnenkort zijn ze, samen met nog meer mooie letterpress kaarten, te bestellen in diverse online winkeltjes. We houden je op de hoogte!

Zelf een idee voor een kaart? Mail Magma, we denken graag met je mee!